24 June, 2012

Saja nak cite...perjumpaan baru

salam

Bukan aku tak masuk blig aku ni, tp payah benau nak update entry lambat.. kalu nak cepat kena dok dlm bilik, aku slalu buat keje diluaq (ruang tamu) sbb aku leh pantau anak-anakku tu. Tapi pagi ni aku nak update gak sbb kisah hari sejarah aku tak abis2 lagi. huhu. Dalam dok tgk2 rupanya ada blogger komen blog aku alamk dah lama plak tu. Ialah tetamu mai umah kan kenalah welcome2 hehe..

Kemudian aku terjah blog beliau rasa mcm pernah aku masuk jugak. Tgk entry terbaru berkenaan warkah buat isteri, baca-baca bro ni cite pasal insan marhaen plak. Rupanya kedua2 blog ni gaya penulisan bagus dan menarik untuk dijadikan panduan dan renungan. InsyaAllah aku akan jadikan sbg salah satu kunjungan ku nanti. Bukan aku kata blog lain tak ok... tp aku selalu terjah blog2 tu sbb nak cari pasal resepi, cuti-cuti Malaysia dan yg best2 buat menenang kepala otak tetapi harus juga aku sumbatkan kepala otak aku ni dgn kehidupan dan renungan yang boleh dijadikan panduan... insyaAllah


eh...eh takde gambar ye...

2 comments:

insan_marhaen said...

Tkasih kerana singgah blog IM yang tak sepertinya ini. Muga ukhuwwah ini panjang dan setiap tulisan bisa dijadikan panduan.

odah said...

InsyaAllah mudah-mudahan